Продукти и услуги

„Бой Мар Строй” ООД предлага широка гама от продукти и услуги.
За да можем да осигурим на нашите клиенти по-голям избор и оптимално съчетание между цена и качество, ние сме в процес на постоянно обновяване и разширяване, както на нашата продуктова листа така и на набора от производители и монтажници, с които работим.

 

Груби строежи

Обхващаме цялостния процес от проектиране и строителство на еднофамилни и многофамилни къщи. В строително – ремонтната дейност се използват качествени материали и нови технологии на утвърдени производители в бранша.Предлагаме комплексни решения в извършваната строително – ремонтна дейност : външна мазилка, шпакловки, боядисване, поставяне на дограма, топло и хидро изолация, изграждане на ВИК и Електроинсталация.

 

Довършителни работи

За изпълнение на довършителните работи, разполагаме с висококвалифициран персонал с дългогодишен опит. Предлагаме следните видове довършителни работи:

 

Екстериорни

Зидария, машинна гипсова мазилка, варо-циментова мазилка, замазка и боядисване. Монтажи, ремонти и услуги на труднодостъпни места. Поставяне на хидро и топлоизолации, външни ремонти и реставрация.

 

Мазилки

Вътрешни и външни варо-циментови,минерални,гипсови и благородни мазилки.

 

Топлоизолации

Полагане на фасадни и вътрешни системи, EPS и XPS,депрон,вата и др.

 

Хидроизолации

Полагане на битумни, самозалепващи системи, мембрани, грундове и други

 

Интериорни

фаянс, теракота, гранитогрес, шпакловки, боядисване с латекс и блажна боя, пръскани и декоративни мазилки, гипсокартон, електро инсталации, ВиК инсталации, Отопление Вентилация и Климатизация. Монтажи на душ кабини, вани, мивки, тоалетни чинии. Обръщане на врати и прозорци и термоизолации.

 

Облицовки и настилки

Полагане на стенни и подови настилки и облицовки от фаянс, теракота, мрамор, гранит, изкуствени и естествени камъни, с екстериорно и интериорно приложение.

 

Сухо строителство

Изработка на окачени тавани,преградни стени,сводове,ниши,декоративни елементи  и други.

 

Шпакловки и боядисване

Циментови и гипсови шпакловки. Финни шпакловки с колоркит.Направа на декоративна мазилка /STUKO/по стени ,тавани и колони.Ръчно и машинно боядисване с латекс.

 

Врати

Доставка и монтаж на входни, интериорни, технически и други.

 

Електро и слаботокови инсталации

Цялостно изграждане и ремонт на електро и слаботокови инсталации.

 

Автоматика

СОТ и видеонаблюдение.Автоматично включване на осветление,ролетни щори,входни врати и др.